بازدید سرزده ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) از آشپزخانه بیمارستان
امتیاز:
بازدید سرزده ریاست و تیم مدیریتی بیمارستان امام خمینی (ره) از آشپزخانه و سردخانه مواد غذایی بیمارستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی، در این بازدید سرزده از آشپزخانه، دکتر عارف عزیززاده ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) ضمن نظارت بر روند تهیه، پخت و توزیع غذای روزانه بیماران و پرسنل، در جریان آخرین اقدامات پیمانکار آشپزخانه جهت بهبود کیفیت غذا بیمارستان قرار گرفت.
دکتر عزیززاده اظهار کرد: تیم مدیریت بیمارستان در کنار واحدهای تغذیه و بهداشت محیط، به دقت بر کیفیت غذا توزیعی توسط آشپزخانه بیمارستان نظارت دارد و امید است با این نظارت شاهد افزایش کیفیت غذا در بیمارستان باشیم.
وی افزود: با تلاش واحدهای تغذیه و بهداشت محیط، با نظارت مداوم بر تهیه مواد غذایی تازه و با کیفیت، نگهداری اصولی مواد غذایی ، رعایت بهداشت، تهیه و توزیع مناسب غذا در آشپزخانه بیمارستان شاهد بهبود وضعیت و کیفیت غذا در بیمارستان نسبت به گذشته هستیم.